belevenis-cadeau-3-3.pngadvies-proeverij-giftbox-3-3.jpg3<a href="/originele-cadeaubon-bestellen">Catering Cadeaubonnen bestellen</a><a href="/originele-cadeaubon-bestellen"><IMG style="border:0px;" alt="" src="/images/arrow_white.gif" /></a><a href="/offerte">Offerte aanvragen</a><a href="/offerte"><IMG style="border:0px;" alt="" src="/images/arrow_white.gif" /></a><a href="/">Homepage Catering Cadeaubon</a><a href="//"><IMG style="border:0px;" alt="" src="/images/arrow_white.gif" /></a>
- Keuze uit 7 verschillende Giftboxen
- Voeg een persoonlijke boodschap toe
- Een culinair en origineel Beleveniscadeau
- Grote oplage? Giftbox in uw huisstijl!

De Proeverij Giftbox,
geef een belevenis cadeau!

Een uniek en origineel Cadeauconcept, de Proeverij Giftboxen van Catering Cadeau. In de cadeauboxjes zitten vier buisjes met gastronomische inhoud. Met een keuze uit 7 verschillende soorten is er een Giftbox voor iedereen.

Kies uit een Whisky Collection, Cognac Collection, Port Collection, Tea Collection, Oil & Vinegar of de Herbs & Spices. Ook is er een Giftbox zonder Proeverij; de bon wordt dan verpakt met 2 luxe servetten. In iedere gift box zit ook een boekje met daarin de mogelijkheden van de cadeaubon beschreven.

Zo heeft u met de Catering Cadeaubon hét perfecte keuze cadeau en geeft u een originele belevenis cadeau. Een Culinair Beleveniscadeau welteverstaan.
Heeft u vragen of wilt u een persoonlijk advies?
Onze medewerkers helpen u graag!

Tel. +31 294 77 24 44
Ma. t/m vr. van 9:00 tot 17:00
- De Catering Cadeaubon in een mooie Giftbox
- Een Belevenis Cadeau in een doosje
- Voor iedereen een persoonlijk cadeau
- Samengesteld door Tasting Collection©