Origineel-cadeau-1-4.png1<a href="/originele-cadeaubon-bestellen">Catering Cadeaubonnen bestellen</a><a href="/originele-cadeaubon-bestellen"><IMG style="border:0px;" alt="" src="/images/arrow_white.gif" /></a><a href="/online-eten-bestellen">Online eten bestellen</a><a href="/online-eten-bestellen"><IMG style="border:0px;" alt="" src="/images/arrow_white.gif" /></a><a href="/">Homepage Catering Cadeaubon</a><a href="//"><IMG style="border:0px;" alt="" src="/images/arrow_white.gif" /></a>
- Cadeaubon in een mooie Giftbox
- Lekker eten en een leuke Proeverij in één
- Ook perfect als Kerstpakket of Relatiegeschenk
- Een Culinair en Origineel Cadeau

Hét culinaire Keuze Cadeau in een mooie Giftbox met proeverij

Het geven van een cadeau moet een feestje op zich zijn, dat is ons motto! Belangrijk is dat wat je geeft ook nog eens een mooi en origineel cadeau is; iets waar jij zelf ook blij van wordt. Met die gedachten zijn wij aan de slag gegaan.

Samen met Tasting Collection© hebben wij de Proeverij Giftboxen ontwikkeld. Een doosje met daarin 4 proefbuisjes met Gastronomische inhoud. Of iemand nou een Cognac conaisseur, een Whisky kenner of een gezellige theeleut is, voor iedereen is er een Proeverij Giftbox die bij hem of haar past.

Een Proeverij Giftbox samen met De Catering Cadeaubon geven, maakt jouw Keuzecadeau nóg origineler. Leuk om te geven en nog leuker om te krijgen!
Keuze uit 6 verschillende Giftboxen
4 Tasting Tubes gevuld met een:
- Tea Tasting
- Cognac Tasting
- Whisky Tasting
- Oil & Vinegar
- Port Tasting
- Herbs & Spices